Sausklaar stucwerk / raapwerk

De meest gevraagde wandafwerking is een vlak en glad oppervlak. De wanden zijn klaar om in een kleur te worden geschilderd of gespoten.

Raapwerk is een dikkere laag stucwerk met diepere stucprofielen. In veel huizen is dit nodig om perfecte rechte kanten te creëren. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van een stalen binnendeur waarbij de opening waterpas moet zijn.

Behangklaar stucwerk / raapwerk

Een egaal glad en vlak oppervlakte creëren voor behangpapier of andere toepassingen zoals sierpleister.

Betonstuc/ciré

Geeft een industriële moderne uitstraling in je huis. Beton ciré pas kun je toepassen als afwerking op verschillende soorten oppervlakken. Beton ciré is verkrijgbaar in verschillende kleuren en de perfecte manier om de wanden, ruimtes de gewenste resultaat te geven.

De voordelen van dit product is o.a. dat het in een dunne laag is aan te brengen, de ondoordringbaarheid en het laat zich gemakkelijk vormen. Hierdoor is het mogelijk om een mooie en sierlijke uitstraling te geven aan uw douche, vloeren, zwembaden, trappen en meubels, zowel binnen als buiten.

Sierpleister/ Spachtelputz

Spachtelputz is een mooie, strakke en zeer sterke muurafwerking met een korrel van 0,5 mm tot aan 2 mm. Spachtelputz beschadigt niet zo snel en is hard van structuur.

Voor het beste resultaat en in de meeste situaties moeten de muren eerst behangklaar gestuct worden voordat je de sierpleister aanbrengt, houd hier rekening mee in uw budget.

Buiten stucwerk

Cement- en kalkproducten met een grotere korreldiameter die ook waterdicht en weerbestendig zijn. Er zijn meerdere texturen en afwerkingsopties beschikbaar afhankelijk van ondergrond en voorkeuren.

Afbouw

Kleine projecten zoals wanden plaatsen en plafondverlaging zijn natuurlijk altijd mogelijk. Tevens grotere projecten zoals uitbouwen en badkamers kunnen we realiseren mede door te werken met een vertrouwd netwerk van professionele vakmensen.

Spuitwerk

Als u uw woonkamer wilt laten schilderen kunt u ervoor kiezen dit te laten met de verfroller maar de verf kan ook worden aangebracht met een verfspuit.

Verfspuiten van een woonkamer bied de volgende voordelen:

  • Geen strepen of banen
  • Sneller klaar
  • M2 prijs is lager

Vraag nu een offerte aan

Vraag nu kosteloos een offerte aan

Offerte aanvragen